Wie ben ik

Ik ben Chantalle Heerings, oprichter van BLIJ logopedie. Bij BLIJ logopedie kun je terecht voor hulpvragen op het gebied van taal, spraak, lezen en spellen en creatief denken.
Het is mijn passie om samen met mensen bezig te zijn met taal en out-of-the-box naar oplossingen te zoeken.

Ik ben sinds 1993 logopedist en sinds 2012 dyslexiebehandelaar. Al sinds mijn afstuderen heb ik me bezig gehouden met taal, spraak en lees- en spellingproblemen.
Naast mijn werk als logopedist en dyslexiebehandelaar werk ik als docent aan de opleiding Logopedie bij Zuyd Hogeschool. Hier zijn mijn werkgebieden ‘Lees- en spellingproblemen en dyslexie’ en ‘Ondernemendheid’. Sinds 2016 ben ik Master of Education in Special Educational Needs, domein Leren.
In 2017 heb ik een training gevolgd in Creatief Denken bij het Centrum voor de Ontwikkeling van Creatief Denken te Antwerpen. Deze training heeft ervoor gezorgd dat veel van mijn ideeën een goede voedingsbodem krijgen om daadwerkelijk tot bloei te komen en uitvoerbaar worden. Dat heeft een grote toegevoegde waarde voor de therapie die u bij mij volgt. Door Creatief Denken en Logopedie te combineren ontstaan nieuwe eigen manieren om beter te communiceren. Daar word je gelukkiger van.

Mijn sterke kanten zijn ondernemendheid, positief denken, creativiteit, nauwkeurigheid en samenwerken. Ik sta open voor nieuwe ideeën en heb humor. Het is heel fijn om te lachen.